Mét de kinderen uit eten: drie adresjes

Bizie Lizie. © Kris Vlegels

Geen zin om te koken vanavond? In deze restaurants schuif je met plezier samen met je kiddo’s de voeten onder tafel voor een heerlijke maaltijd.

1. Bizie Lizie

Bizie Lizie is een no-nonsensebrasserie met divers ingerichte kamers, zodat je je telkens in een ander restaurant voelt. Hier geen chicken nuggets of ander surrogaatvoedsel, maar lekker onvervalst oldskool eten-zoals-thuis of als bij de oma. Kinderen likken hier hun vingers af, gegarandeerd.

Bizie Lizie, Vlaamsekaai 16, 2000 Antwerpen, 03 238 61 97, bizielizie.be

2. Garage à Manger

Mét de kinderen uit eten: drie adresjes

Foodtruck El Camion heeft een permanente staanplaats gevonden in Elsene. Een oude Mazdagarage inspireerde zodanig dat El Camion werd getransformeerd tot deze Garage à Manger, met een vlooienmarkt, waar het heerlijk rondsnuisteren is, en een megaspeelhoek waar kinderen in gepimpte stacaravans kunnen spelen. Eten wat de pot schaft voor een vriendenprijsje.

Garage à Manger, Washingtonstraat 185, 1050 Elsene, 02 880 67 74, garage-a-manger.be

3. Fong Mei

Mét de kinderen uit eten: drie adresjes
© KRIS VLEGELS

Laat in het traditionele Chinese restaurant Fong Mei de ronde familietafels eens lekker volzetten met dim-sum. Deze heerlijke diverse hapjes fascineren jong en oud, en de kids ontdekken graag nieuwe smaken. Bovendien zijn ze hier erg goed met kinderen en zorgen het homarium en het aquarium voor extra fascinatie.

Fong Mei, Van Arteveldestraat 65-67, 2060 Antwerpen, 03 225 06 54, fongmei.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content