Le Clos des Récollets

Hotel-restaurant Le Clos des Récollets werd elf jaar terug gekocht door Frédéric Bruneel en zijn vrouw Angélique. Het duo maakte van het landelijke hotel-restaurant een van de pronkstukken van Durbuy. De eetvertrekken in het zeventiende-eeuwse huis zijn intiem en romantisch ingericht. Natuursteen en hout zijn alom vertegenwoordigd. De eettafels zijn feestelijk gedekt en de stoelen zijn gekleed in sierlijke jurkjes met strik op de rug.

De bediening is in handen van jong personeel. Frédéric Bruneel staat zelf aan het fornuis. Zijn repertoire is beknopt en bestaat uit verzorgde, modern gepresenteerde seizoengerechten, die je ook in de populaire menu’s terugvindt. Het visitekaartje is het Menu Gourmand. De acht hotelkamers werden recentelijk gerenoveerd en zijn aangenaam modern. Helemaal nieuw is de keuken en de overdekte parking, die zich op 150 meter van het hotel bevindt.

Hotel-restaurant Le Clos des Récollets: Rue de la Prévôté 9, 6940 Durbuy. 086 21 29 69. www.closdesrecollets.be. Dinsdag en woensdag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content