La Petite Fugue: bekend om zijn menu’s

Gelegen in een zeventiende-eeuwse pastoorswoning in het historische hart van Namen op een boogscheut van het Félicien Rops Museum en al twintig jaar bekend voor zijn menu’s met een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding. De inrichting werd drie jaar terug opgefrist en dat was hoog tijd, want door het drukke va-et-vient was alles tot op de draad versleten. Eigenaar Pascal Pirlot is een vakman aan het fornuis, en bovendien een eigenzinnig horecaondernemer. Een combinatie die borg staat voor succes. Zijn smakelijke gerechten zijn veelal gebaseerd op verse, lokale seizoenproducten.

Men komt naar La Petite Fugue om een van de laag geprijsde menu’s te degusteren en ook om een lekker en vriendelijk geprijsd flesje te kiezen uit de indrukwekkende wijnkaart. De 600 referenties bieden een ruime keuze in alle prijsklassen. Vooral Bordeaux is goed vertegenwoordigd. Heel wat grote wijnen werden in de goede periode aangeschaft en worden in La Petite Fugue verkocht tegen redelijke prijzen.

La Petite Fugue: Place Chanoine Descamps 5, 5000 Namen. 081 23 13 20. www.lapetitefugue.be. Dagelijks open 12-14 en 18.30-22 u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content