J.E.F.: Rustiek in moderne versie

Chef-kok Jason Blanckaert verbouwde het vroegere restaurant La Cena tot de gezellige, stedelijke bistro J.E.F. Uit de keuken komen rustieke bereidingen in een moderne versie.

Lekkerbekkend Gent heeft geduld moeten uitoefenen, want de opening van het nieuwe restaurant J.E.F. van Jason Blanckaert liet op zich wachten. De kok verbouwde het vroegere restaurant La Cena tot een gezellige, stedelijke bistro.

Bij de inrichting werd gebruikgemaakt van recuperatiemateriaal, zodat je de indruk hebt dat J.E.F. er altijd is geweest. Jason verdiende zijn lauweren in de keuken van Marcus in Deerlijk en in de Gentse brasserie C-Jean, die door zijn toedoen een Michelinster verwierf. De jonge kok kreeg ook bekendheid als een van de stichtende leden van The Flemish Foodies.

Bij J.E.F. gaat het team zonder pretentie te werk: alles is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Die versimpeling vind je terug in de inrichting, de presentatie van de spijskaart en de inhoud van het bord. Uit de keuken komen rustieke bereidingen in een moderne versie. Alles heeft persoonlijkheid, stijl en smaak en de gasten voelen zich goed bij het lichte, actuele eten en de vriendelijke ontvangst!

J.E.F.: Lange Steenstraat 10, 9000 Gent. 09 336 80 58. Zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content