Brusselaars met goede smaak, nette manieren en onweerstaanbare zin in paling in 't groen of met tartaarsaus, een perfect gebakken of gegrild runderribstuk van fors formaat met knapperige frieten en versgedraaide bearnaise, en een royale dame blanche of een Luikse koffie weten van generatie op generatie de weg naar Tissens te vinden.

Het eethuis aan de groene rand van Brussel bezet de benedenverdieping van een nostalgisch burgerpaleisje. De parketvloer is geboend, de tafels zijn kraaknet en de stoelen zijn gerieflijk: dit alles behoort tot een uitstervende chic. Tissens is één van de laatste bastions waar men zich op een oerklassieke, Belgische manier kan laten verwennen.

Tissens: Groenendaalsesteenweg 105, 1560 Hoeilaart. 02 657 04 09. Woensdag en donderdag gesloten.

Brusselaars met goede smaak, nette manieren en onweerstaanbare zin in paling in 't groen of met tartaarsaus, een perfect gebakken of gegrild runderribstuk van fors formaat met knapperige frieten en versgedraaide bearnaise, en een royale dame blanche of een Luikse koffie weten van generatie op generatie de weg naar Tissens te vinden. Het eethuis aan de groene rand van Brussel bezet de benedenverdieping van een nostalgisch burgerpaleisje. De parketvloer is geboend, de tafels zijn kraaknet en de stoelen zijn gerieflijk: dit alles behoort tot een uitstervende chic. Tissens is één van de laatste bastions waar men zich op een oerklassieke, Belgische manier kan laten verwennen.