De immer enthousiaste Hendrik Dierendonck is permanent op zoek naar topproducten. De slager volgde zijn vader Raymond op, die de zaak overnam van zijn schoonvader. Hoevekippen en het rundvlees zijn van eigen kweek. De kwaliteit van het vlees is superieur, waardoor fervente vleesliefhebbers tot van ver komen voor Limousinmelkkalf, lamsvlees uit Nederland, melklam uit de Pyreneeën en Duke of Bershirevarkensvlees.

In de koelkamers rijpt het vlees van de beste runderrassen (Aubrac, Wagyu, Limousin, Simmental, Angus, Chiana en het West-Vlaams rode rund). Dierendonck verkoopt ook vleeswaren zonder bewaarmiddelen, zoals rillettes, grootmoederspastei, pastei van varkenswang en ganzenlever, wildpasteien en gekookte hammen.

Slager Dierendonck; Strandlaan 331, 8670 Sint-Idesbald. 058 51 12 87. Dinsdag (niet in vakanties) en woensdag gesloten.

De immer enthousiaste Hendrik Dierendonck is permanent op zoek naar topproducten. De slager volgde zijn vader Raymond op, die de zaak overnam van zijn schoonvader. Hoevekippen en het rundvlees zijn van eigen kweek. De kwaliteit van het vlees is superieur, waardoor fervente vleesliefhebbers tot van ver komen voor Limousinmelkkalf, lamsvlees uit Nederland, melklam uit de Pyreneeën en Duke of Bershirevarkensvlees. In de koelkamers rijpt het vlees van de beste runderrassen (Aubrac, Wagyu, Limousin, Simmental, Angus, Chiana en het West-Vlaams rode rund). Dierendonck verkoopt ook vleeswaren zonder bewaarmiddelen, zoals rillettes, grootmoederspastei, pastei van varkenswang en ganzenlever, wildpasteien en gekookte hammen.