"Niet de chef maar het product is de ster", zegt Olivier Morland, chef-kok van Selecto. Hij selecteert eersteklasproducten, waarvan hij bij voorkeur de oorsprong kent en die hij op een relatief eenvoudige manier bereidt. Om de prijs te drukken, zijn er aantrekkelijke menu's. Voor 39 euro bestel je een voor-, een hoofd- en een nagerecht naar keuze van de spijskaart. Het is prettig dat er voor geen enkel gerecht een supplement wordt gevraagd. Wel volgt het formaat de evolutie van de aankoopprijs: hoe duurder de prijs, hoe kleiner de portie!

Olivier is een kok met brede ervaring (Le Pain et le Vin, Villa Lorraine, Mon Manège à Toi, Trèfle à Quatre, Négresco, Guy Savoy). Zijn bereidingen hebben smaak, waardoor Selecto een aanrader is voor mensen die houden van lekker eten in een modieuze, ontspannen omgeving.

Selecto: Vlaamsesteenweg 95-97, 1000 Brussel. 02 511 40 95. Gesloten op zondag en maandag. Lunch18 euro, menu's 32 en 38 euro.

"Niet de chef maar het product is de ster", zegt Olivier Morland, chef-kok van Selecto. Hij selecteert eersteklasproducten, waarvan hij bij voorkeur de oorsprong kent en die hij op een relatief eenvoudige manier bereidt. Om de prijs te drukken, zijn er aantrekkelijke menu's. Voor 39 euro bestel je een voor-, een hoofd- en een nagerecht naar keuze van de spijskaart. Het is prettig dat er voor geen enkel gerecht een supplement wordt gevraagd. Wel volgt het formaat de evolutie van de aankoopprijs: hoe duurder de prijs, hoe kleiner de portie! Olivier is een kok met brede ervaring (Le Pain et le Vin, Villa Lorraine, Mon Manège à Toi, Trèfle à Quatre, Négresco, Guy Savoy). Zijn bereidingen hebben smaak, waardoor Selecto een aanrader is voor mensen die houden van lekker eten in een modieuze, ontspannen omgeving.