Jun Tanaka, chef van Pearl Restaurant, en Mark Jankel, oprichter van The Food Initiative, zorgen voor de mobiele pop-upeetstand Street Kitchen. Ook The Savoy Truffle Supperclub, een van de meest befaamde underground restaurants, lanceert een pop-uprestaurant. Op Exmouth Market tref je standjes van boeren, op Smithfield Meat Market neemt vlees een centrale plaats in, op Brixton Market tref je producten van over heel de wereld.

Klik hier voor het hele programma. De makkelijkste manier om naar Londen te reizen is met Eurostar, die er vanuit Brussel nog geen twee uur over doet. De Visitor Oyster Card (metro, bus enzovoorts) is te koop via eurostar.com of in de barrijtuigen op de trein.

Jun Tanaka, chef van Pearl Restaurant, en Mark Jankel, oprichter van The Food Initiative, zorgen voor de mobiele pop-upeetstand Street Kitchen. Ook The Savoy Truffle Supperclub, een van de meest befaamde underground restaurants, lanceert een pop-uprestaurant. Op Exmouth Market tref je standjes van boeren, op Smithfield Meat Market neemt vlees een centrale plaats in, op Brixton Market tref je producten van over heel de wereld. Klik hier voor het hele programma. De makkelijkste manier om naar Londen te reizen is met Eurostar, die er vanuit Brussel nog geen twee uur over doet. De Visitor Oyster Card (metro, bus enzovoorts) is te koop via eurostar.com of in de barrijtuigen op de trein.