Het zijn vooral Vlamingen die halt houden bij Aux petits Oignons om zich culinair te laten verwennen. Het restaurant bestaat sinds 2008 en is ondergebracht in een bescheiden villa. De inrichting was aanvankelijk nogal schamel maar werd onlangs geactualiseerd.

Laetitia Haumont is afkomstig van Geldenaken. Zij leerde ontvangen en bedienen in de eetzaal van haar eigen restaurant. Voordien werkte ze altijd in de keuken. Laetitia stond met haar man Stéphane Lefebvre in de keuken van gastronomische eethuizen als L'Air du Temps, Bistrot du Mail en La Frairie. Stéphane komt uit Namen en is al bekend bij lekkerbekken van toen hij chef-kok was in Bistrot du Mail. Zijn opleiding kreeg hij onder meer in L'Eau Vive en L'Essentiel. Hij kookt met inzet en enthousiasme en zijn gerechten zijn verzorgd en fijn. De prijzen zijn gerechtvaardigd, het succes terecht.

Restaurant Aux petits Oignons: Chaussée de Tirlemont 260, 1370 Geldenaken (Jodoigne). 010 76 00 78. Gesloten woensdag, zaterdagmiddag en dinsdagavond. Geen bankkaarten.

Het zijn vooral Vlamingen die halt houden bij Aux petits Oignons om zich culinair te laten verwennen. Het restaurant bestaat sinds 2008 en is ondergebracht in een bescheiden villa. De inrichting was aanvankelijk nogal schamel maar werd onlangs geactualiseerd. Laetitia Haumont is afkomstig van Geldenaken. Zij leerde ontvangen en bedienen in de eetzaal van haar eigen restaurant. Voordien werkte ze altijd in de keuken. Laetitia stond met haar man Stéphane Lefebvre in de keuken van gastronomische eethuizen als L'Air du Temps, Bistrot du Mail en La Frairie. Stéphane komt uit Namen en is al bekend bij lekkerbekken van toen hij chef-kok was in Bistrot du Mail. Zijn opleiding kreeg hij onder meer in L'Eau Vive en L'Essentiel. Hij kookt met inzet en enthousiasme en zijn gerechten zijn verzorgd en fijn. De prijzen zijn gerechtvaardigd, het succes terecht.