Patrick Derudder was vijfentwintig jaar schipper op de bokkenvisserij (vissen met boomkorren). Zes jaar geleden verliet hij de boot om in de keuken van praat- en eetcafé 't Pakhuis de keukenschort voor te knopen. De kennis en het respect voor eersteklas verse vis en culinaire raad van Patrick Van Landschoot (voorheen Barcadère) maakten van de visser een gewaardeerde kok.

't Pakhuis heeft een gezellige maritieme inrichting. Vanuit de eetzaal en het terras heb je zicht over de jachthaven. Het repertoire op de spijskaart vermeldt zowel traditionele vis- als vleesgerechten. Verse vis is vanzelfsprekend troef en filet van grote tarbot met champagnesaus en in de open haard gerookte zalm zijn specialiteit.

Praat- en eetcafé 't Pakhuis: Rederskaai 7, 8380 Zeebrugge. 050 674991. Maandag gesloten.

Patrick Derudder was vijfentwintig jaar schipper op de bokkenvisserij (vissen met boomkorren). Zes jaar geleden verliet hij de boot om in de keuken van praat- en eetcafé 't Pakhuis de keukenschort voor te knopen. De kennis en het respect voor eersteklas verse vis en culinaire raad van Patrick Van Landschoot (voorheen Barcadère) maakten van de visser een gewaardeerde kok. 't Pakhuis heeft een gezellige maritieme inrichting. Vanuit de eetzaal en het terras heb je zicht over de jachthaven. Het repertoire op de spijskaart vermeldt zowel traditionele vis- als vleesgerechten. Verse vis is vanzelfsprekend troef en filet van grote tarbot met champagnesaus en in de open haard gerookte zalm zijn specialiteit.