Uit liefde voor de goede keuken openden Patrick Libert en de Siciliaan Philippo Santangelo tien jaar terug in La Louvière Pouic-Pouic. Potten en pannen verhuisden in 2007 naar Chapelle-lez-Herlaimont. De nieuwe locatie is een van boven tot onder gerestaureerde oude patriciërswoning. Er is hoog ingezet, dat merk je aan de uitstraling van het opgeknapte pand en aan het talrijke personeel.

Uiterlijk vertoon is belangrijk in Pouic-Pouic, ook op het bord waar de bereidingen worden versierd met stippen en strepen. De royale gerechten zijn Waals en dat betekent: gestoeld op de klassieke keuken. Patrick en Philippo willen hun eethuis tot aan de top brengen en om dat te bewerkstelligen wordt alles uit de kast gehaald. Als klant vaar je daar wel bij.

Restaurant-traiteur Pouic-Pouic: Rue du Chemin de Fer 57, 7160 Chapelle-Lez-Herlaimont. 064 21 31 33. Terras en parking. Zondag, maandag en zaterdagmiddag gesloten.

Uit liefde voor de goede keuken openden Patrick Libert en de Siciliaan Philippo Santangelo tien jaar terug in La Louvière Pouic-Pouic. Potten en pannen verhuisden in 2007 naar Chapelle-lez-Herlaimont. De nieuwe locatie is een van boven tot onder gerestaureerde oude patriciërswoning. Er is hoog ingezet, dat merk je aan de uitstraling van het opgeknapte pand en aan het talrijke personeel. Uiterlijk vertoon is belangrijk in Pouic-Pouic, ook op het bord waar de bereidingen worden versierd met stippen en strepen. De royale gerechten zijn Waals en dat betekent: gestoeld op de klassieke keuken. Patrick en Philippo willen hun eethuis tot aan de top brengen en om dat te bewerkstelligen wordt alles uit de kast gehaald. Als klant vaar je daar wel bij.