Het jonge team onder leiding van Arno Verbeke is enthousiast om haar gezonde en verse keuken voor te stellen aan de vele bezoekers van de beurs.

Point Albert zal doorlopend open zijn van 19 april tot 23 april. Als je na 19 uur gaat eten, reserveer je best via het e-mailadres: reservations@pointalbert.com; de beurs is dan al gesloten.

De kunstbeurs zelf loopt van 20 april tot 23 april. Na zes edities in New York is de Brusselse afsplitsing de eerste in Europa. Er zullen een zestigtal internationale kunstgalerijen te bezichtigen zijn die de bezoekers op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met hedendaagse kunst.

Het jonge team onder leiding van Arno Verbeke is enthousiast om haar gezonde en verse keuken voor te stellen aan de vele bezoekers van de beurs.Point Albert zal doorlopend open zijn van 19 april tot 23 april. Als je na 19 uur gaat eten, reserveer je best via het e-mailadres: reservations@pointalbert.com; de beurs is dan al gesloten.De kunstbeurs zelf loopt van 20 april tot 23 april. Na zes edities in New York is de Brusselse afsplitsing de eerste in Europa. Er zullen een zestigtal internationale kunstgalerijen te bezichtigen zijn die de bezoekers op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met hedendaagse kunst.