Oh opende acht jaar terug als trendy restaurant en loungeclub. De opvallende inrichting werd ontworpen door Dick Grootaert en was voor die tijd gewaagd. Loop je over de betonnen vloer langs canapés en fauteuils dan kom je in het eetgedeelte, dat zich in een overdekte patio bevindt, rond een binnenvijver met waterval. Ivan Puystiens is de baas en een begeesterde chef-kok. Hij staat in zwart kokskostuum in zijn open keuken.

Ivan is er door zelfstudie in geslaagd om gerechten beetje bij beetje te verfijnen, waardoor Oh evolueerde tot een van de beste eethuizen uit de westelijke kuststreek. Door authenticiteit en streekproducten te combineren met de laatste keukentechnieken, wist Ivan een eigen, moderne kookstijl te ontwikkelen.

Oh: Koninklijke Baan 289, 8670 Sint-Idesbald. 058 52 05 72. Maandag en dinsdag gesloten.

Oh opende acht jaar terug als trendy restaurant en loungeclub. De opvallende inrichting werd ontworpen door Dick Grootaert en was voor die tijd gewaagd. Loop je over de betonnen vloer langs canapés en fauteuils dan kom je in het eetgedeelte, dat zich in een overdekte patio bevindt, rond een binnenvijver met waterval. Ivan Puystiens is de baas en een begeesterde chef-kok. Hij staat in zwart kokskostuum in zijn open keuken. Ivan is er door zelfstudie in geslaagd om gerechten beetje bij beetje te verfijnen, waardoor Oh evolueerde tot een van de beste eethuizen uit de westelijke kuststreek. Door authenticiteit en streekproducten te combineren met de laatste keukentechnieken, wist Ivan een eigen, moderne kookstijl te ontwikkelen.