Het ietwat surrealistische evenement is al toe aan zijn vierde editie. Nieuw dit jaar is dat de zeven Brusselse chefs elke dag een gastchef uitnodigen. De vaste chefs zijn dit jaar Yves Mattagne van Sea Grill, Lionel Rigolet van Comme chez Soi, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt, David Martin van La Paix, Giovanni Bruno van Senzanome, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire en Bart De Pooter van De Pastorale en van WY. Gastchefs zullen onder andere Kobe Desramaults, Vicky Geunes en Wout Bru zijn.

Wie van het vijfgangenmenu wil proeven, moet daar 260 euro voor neertellen. reserveren kan je hier.

Het ietwat surrealistische evenement is al toe aan zijn vierde editie. Nieuw dit jaar is dat de zeven Brusselse chefs elke dag een gastchef uitnodigen. De vaste chefs zijn dit jaar Yves Mattagne van Sea Grill, Lionel Rigolet van Comme chez Soi, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt, David Martin van La Paix, Giovanni Bruno van Senzanome, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire en Bart De Pooter van De Pastorale en van WY. Gastchefs zullen onder andere Kobe Desramaults, Vicky Geunes en Wout Bru zijn. Wie van het vijfgangenmenu wil proeven, moet daar 260 euro voor neertellen. reserveren kan je hier.