Niet één, maar twee chefs voor pop-uprestaurant Brussels in the Sky

Brussels in the sky: sterrenkeuken op 50 meter hoogte. © BELGA

Vijfendertig Belgische sterrenchefs werken dit jaar mee aan het pop-uprestaurant “Brussels in the Sky”, dat plaatsvindt van 1 tot 28 juni aan het Jubelpark in Brussel. Dat sterrenchefs hun krachten bundelen, klinkt misschien niet wereldschokkend, maar dat ze het op zo’n 50 meter hoogte doen, is toch enigszins speciaal te noemen.

Het ietwat surrealistische evenement is al toe aan zijn vierde editie. Nieuw dit jaar is dat de zeven Brusselse chefs elke dag een gastchef uitnodigen. De vaste chefs zijn dit jaar Yves Mattagne van Sea Grill, Lionel Rigolet van Comme chez Soi, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt, David Martin van La Paix, Giovanni Bruno van Senzanome, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire en Bart De Pooter van De Pastorale en van WY. Gastchefs zullen onder andere Kobe Desramaults, Vicky Geunes en Wout Bru zijn.

Wie van het vijfgangenmenu wil proeven, moet daar 260 euro voor neertellen. reserveren kan je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content