Het sfeervolle restaurant Mets Gusta, dat net een beetje anders is, is een initiatief van Jérémy Vanderbeke. Hij kreeg een klassieke opleiding bij Jacques Pélissier in de Kortrijkse Saint- Christophe en in het Convent in Reninge. In Mets Gusta presenteen Jeremy en zijn team avontuurlijke bereidingen, waarin oost en west elkaar op een aangename manier ontmoeten.

De koks zijn in het zwart gekleed en bereiden zowel klassiekers uit de Belgisch-Franse keuken (terrine van ganzenlever, tournedos Rossini) als Marokkaanse (tajine), Aziatische (tom yum kung) en persoonlijke bereidingen uit de fusion kitchen. Wat gedacht van Bressekip van de grill met citroengras, nasi goreng, tempura van aubergine en satésaus?

Mets Gusta is een trendy restaurant met een exotische, multiculturele sfeer. Decor, eten en muziek vervoeren naar verre oorden. Bezoekers komen uit de streek en spreken zowel Frans als Vlaams.

Mets Gusta: Phenixstraat 29, 7700 Moeskroen. 056 34 49 55. Driegangenmenu: 33 euro. Zondag en maandag gesloten.

Het sfeervolle restaurant Mets Gusta, dat net een beetje anders is, is een initiatief van Jérémy Vanderbeke. Hij kreeg een klassieke opleiding bij Jacques Pélissier in de Kortrijkse Saint- Christophe en in het Convent in Reninge. In Mets Gusta presenteen Jeremy en zijn team avontuurlijke bereidingen, waarin oost en west elkaar op een aangename manier ontmoeten. De koks zijn in het zwart gekleed en bereiden zowel klassiekers uit de Belgisch-Franse keuken (terrine van ganzenlever, tournedos Rossini) als Marokkaanse (tajine), Aziatische (tom yum kung) en persoonlijke bereidingen uit de fusion kitchen. Wat gedacht van Bressekip van de grill met citroengras, nasi goreng, tempura van aubergine en satésaus? Mets Gusta is een trendy restaurant met een exotische, multiculturele sfeer. Decor, eten en muziek vervoeren naar verre oorden. Bezoekers komen uit de streek en spreken zowel Frans als Vlaams.