Voor een romantische tête-à-tête is er Hostellerie Le Prieuré de Saint-Géry. Het hotel-restaurant is te vinden in het idyllische gehucht Solre-Saint-Géry, dat ingebed is in het glooiende groene landschap van de Laars van Henegouwen. De landelijke priorij dateert deels uit de zeventiende eeuw. Aan het fornuis staat de gevoelige Vincent Gardinal. Hij werd opgeleid door Eddy Van Maele en toont zich permanent bezorgd over het welzijn van zijn klanten. De eetzaal wordt bewaakt door een stijlvolle zaalmeester en zijn opgeklede helpers.

De wijnkaart is Frans georiënteerd en het repertoire is indrukwekkend. Kenmerkend voor Le Prieuré is de parade welkomsthapjes. Vincent Gardinal weet eersteklasingrediënten als een kunstenaar op het bord bijeen te brengen. Vaak is de presentatie belangrijker dan de smaak! Veel bezoekers komen uit Vlaanderen en koppelen het avondvullend gastronomisch programma aan een overnachting in het hotel.

Hostellerie Le Prieuré Saint-Géry: 9 rue Lambot, 6500 Beaumont. 071 589700. Het restaurant is maandag en dinsdag gesloten. Arrangementen voor een gastronomisch diner en overnachting op aanvraag.

Voor een romantische tête-à-tête is er Hostellerie Le Prieuré de Saint-Géry. Het hotel-restaurant is te vinden in het idyllische gehucht Solre-Saint-Géry, dat ingebed is in het glooiende groene landschap van de Laars van Henegouwen. De landelijke priorij dateert deels uit de zeventiende eeuw. Aan het fornuis staat de gevoelige Vincent Gardinal. Hij werd opgeleid door Eddy Van Maele en toont zich permanent bezorgd over het welzijn van zijn klanten. De eetzaal wordt bewaakt door een stijlvolle zaalmeester en zijn opgeklede helpers. De wijnkaart is Frans georiënteerd en het repertoire is indrukwekkend. Kenmerkend voor Le Prieuré is de parade welkomsthapjes. Vincent Gardinal weet eersteklasingrediënten als een kunstenaar op het bord bijeen te brengen. Vaak is de presentatie belangrijker dan de smaak! Veel bezoekers komen uit Vlaanderen en koppelen het avondvullend gastronomisch programma aan een overnachting in het hotel.