Le Pastissou is de hartendief van liefhebbers van de terroir-keuken, die komen voor het eten en niet voor de inrichting. Kok Claude Teyssier en zijn broer Christian zijn Basken en brengen de authentieke keuken van Zuidwest-Frankrijk.

De spijskaart verzamelt smakelijke streekgerechten, zoals warme worst, salade van kippenmaagjes, een monumentale cassoulet met confit van eend, eendenborst met cider of pruimen geweekt in armagnac. Als u van plan bent om uw bord leeg te eten, dan is het raadzaam om twee dagen op voorhand te vasten!

In La Pastissou is het eten rijk, zijn de porties genereus en is de rekening betaalbaar. Reserveren is aangeraden.

Le Pastissou: 14 rue des Fripiers, 7000 Bergen. 065 319260. Zondag en maandag gesloten.

Le Pastissou is de hartendief van liefhebbers van de terroir-keuken, die komen voor het eten en niet voor de inrichting. Kok Claude Teyssier en zijn broer Christian zijn Basken en brengen de authentieke keuken van Zuidwest-Frankrijk. De spijskaart verzamelt smakelijke streekgerechten, zoals warme worst, salade van kippenmaagjes, een monumentale cassoulet met confit van eend, eendenborst met cider of pruimen geweekt in armagnac. Als u van plan bent om uw bord leeg te eten, dan is het raadzaam om twee dagen op voorhand te vasten! In La Pastissou is het eten rijk, zijn de porties genereus en is de rekening betaalbaar. Reserveren is aangeraden.