Een must voor de liefhebbers van de verfijnde, moderne, gastronomische keuken! De persoonlijke bereidingen van Benoit Meusy in L'Impératif behoren tot het beste wat de provincie te bieden heeft en garanderen een explosie van smaken en geuren. Gerechten met vis en schaaldieren gecombineerd met orgaanvlees zijn troef.

Smakelijke voorbeelden zijn: snoek met varkenspoot of croustillant van langoustines met carpaccio van geperste kop, vinaigrette van groenten, salade van kalfstong en mousse van hersens. Tussen de tafels helpt sommelier Rodolphe Quéhé. Hij is laureaat van de Grand Concours Laurent-Perrier en zorgt er voor dat de kurk van het juiste flesje gaat.

L'Impératif: rue Grande 208, 7020 Maisières. 065 355255. Gesloten zaterdagmiddag, zondagavond, dinsdag, donderdagavond.

Een must voor de liefhebbers van de verfijnde, moderne, gastronomische keuken! De persoonlijke bereidingen van Benoit Meusy in L'Impératif behoren tot het beste wat de provincie te bieden heeft en garanderen een explosie van smaken en geuren. Gerechten met vis en schaaldieren gecombineerd met orgaanvlees zijn troef. Smakelijke voorbeelden zijn: snoek met varkenspoot of croustillant van langoustines met carpaccio van geperste kop, vinaigrette van groenten, salade van kalfstong en mousse van hersens. Tussen de tafels helpt sommelier Rodolphe Quéhé. Hij is laureaat van de Grand Concours Laurent-Perrier en zorgt er voor dat de kurk van het juiste flesje gaat.