Het eethuis L'Eveil des Sens ligt buiten Charleroi, aan de provinciale weg naar Beaumont, in de groene gemeente Montigny-le-Tilleul. Ontvangen en bedienen doen Nadia Zioui en haar zaalpersoneel. Vanuit de eetzaal zie je in de keuken het indrukwekkende postuur van Laury Zioui. Hij is in Casablanca geboren en belandde op 16-jarige leeftijd aan de afwas in een kleine, Belgische bistro.

Laury Zioui bracht het tot chef in restaurant Clos du Marmiton in Couillet en wist menige lekkerbek in euforie te brengen. De leergierige en getalenteerde autodidact geeft de gastronomische keuken een extra dimensie door deze subtiel te parfumeren met Noord-Afrikaanse smaken. Hij spant zich in om op te hoogte te blijven van de laatste keukenevoluties.

Echtgenote Nadia, die ook autodidact is, stelde een wijnkaart samen met 850 referenties. In L'Eveil des Sens worden de gasten op een warmhartige en genereuze manier onthaald.

L'Eveil des Sens : rue de la Station 105, 6110 Montigny-le-Tilleul.071 31 96 92. Gesloten op zondag en maandag.

Het eethuis L'Eveil des Sens ligt buiten Charleroi, aan de provinciale weg naar Beaumont, in de groene gemeente Montigny-le-Tilleul. Ontvangen en bedienen doen Nadia Zioui en haar zaalpersoneel. Vanuit de eetzaal zie je in de keuken het indrukwekkende postuur van Laury Zioui. Hij is in Casablanca geboren en belandde op 16-jarige leeftijd aan de afwas in een kleine, Belgische bistro. Laury Zioui bracht het tot chef in restaurant Clos du Marmiton in Couillet en wist menige lekkerbek in euforie te brengen. De leergierige en getalenteerde autodidact geeft de gastronomische keuken een extra dimensie door deze subtiel te parfumeren met Noord-Afrikaanse smaken. Hij spant zich in om op te hoogte te blijven van de laatste keukenevoluties. Echtgenote Nadia, die ook autodidact is, stelde een wijnkaart samen met 850 referenties. In L'Eveil des Sens worden de gasten op een warmhartige en genereuze manier onthaald.