De authentieke frituur Kombuis is voor Oostendenaars en ingewijden een echt cultrestaurant. De inrichting dateert uit de jaren zestig, het bouwvallige gebouw met art-decogevel is nog veel ouder. Op tafel ligt wit papier te wachten op de grote, diepe borden met 1,3 kg mosselen per persoon. De weekdieren zijn van superieure kwaliteit en worden rechtstreeks vanuit de pan in het grote bord gestort.

Ook de bereidingen met de vis van de dag zijn van onberispelijke kwaliteit en, zoals de mosselen, democratisch geprijsd. De bediening is joviaal. Je moet de frituurluchtjes die je mee naar huis neemt er wel bij nemen!

Kombuis: Van Iseghemlaan 24, 8400 Oostende. 059 801649. Open 7 op 7.

De authentieke frituur Kombuis is voor Oostendenaars en ingewijden een echt cultrestaurant. De inrichting dateert uit de jaren zestig, het bouwvallige gebouw met art-decogevel is nog veel ouder. Op tafel ligt wit papier te wachten op de grote, diepe borden met 1,3 kg mosselen per persoon. De weekdieren zijn van superieure kwaliteit en worden rechtstreeks vanuit de pan in het grote bord gestort. Ook de bereidingen met de vis van de dag zijn van onberispelijke kwaliteit en, zoals de mosselen, democratisch geprijsd. De bediening is joviaal. Je moet de frituurluchtjes die je mee naar huis neemt er wel bij nemen!