Hier eten de celebs tijdens Paris Fashion Week

Hier eten de celebs tijdens Paris Fashion Week
© iStock

Zelf zin gekregen in een tripje naar Parijs? Met de Thalys ben je er sneller dan wanneer je met de wagen naar centrum Brussel zou moeten rijden. Er rijdt 25 keer per dag een Thalystrein vanuit Brussel naar Parijs, die je op een uur en twintig minuutjes tot in het hart van de stad brengt. Het vertrek is ook mogelijk vanuit Antwerpen en Luik - al doe je dan iets meer dan twee uur over de rit. Meer info op Thalys.com

L'avenue (41 Avenue Montaigne, 75008 Paris) © Instagram

Katie Holmes, Kim Kardashian, Kanye West, ... ook wanneer je naam niet met een K begint kan je aan één van de terrastafels neerstrijken om te zien, gezien te worden en eventueel een hapje te eten natuurlijk.

Café De Flore (172 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris) © Instagram

Kate Moss gaf ooit toe dat ze hier tijdens haar hoogdagen regelmatig kwam uitblazen en sindsdien doen zij die in haar voetsporen treden dat uiteraard ook. Van Adriana Lima tot Cara Delevingne: je struikelt hier over wel érg lange benen onderweg naar het toilet.

Hotel Costes (239-241 Rue Saint Honoré) © Instagram

Dit is dé plek waar moderedacteurs, modellen en VIP's van een cocktail of spuitwater genieten voor of na de laatste show van de dag. Van Sarah Jessica Parker of de Beckhams kijkt niemand er nog op.

Davé (12 Rue de Richelieu, 75001 Paris) © Instagram

Een plaatsje bemachtigen in het kleine, maar gezellige restaurant van Davé Cheung is moeilijk, maar niet onmogelijk wanneer je naam Oliver Stone, David Bowie of Leonardo DiCaprio is, al mocht die laatste toch ook twintig minuten op een tafeltje wachten.

Frenchie (5 Rue du Nil, 75002 Paris) © Instagram

Frenchie is een restaurant voor de meerwaardezoeker en vrije tafeltjes zijn schaars. Iedereen die beweert écht iets van eten en wijn te kennen, zoals onder meer Vanessa Paradis, Anna Wintour en Gwyneth Paltrow, schuift hier de benen onder tafel.