Heerlijk vernieuwende keuken bij Waals restaurant Un Max de Goût

01/01/19 om 21:00 - Bijgewerkt op 03/01/19 om 11:51
Uit Knack Weekend van 02/01/19

In alle rust genieten van een verfijnde en inventieve keuken doe je bij Un Max de Goût in Comblain-au-Pont. (****)

Gault&Millau riep de 27-jarige Maxime Zimmer uit tot 'Waalse Jonge Chef van het Jaar 2019'. Hij liep beroepsschool in Luik, leerde de keuken kennen in Hostellerie St. Roch, deed stage bij Georges Blanc en begon op zijn 21ste een eigen restaurant in Sprimont. Zes jaar later verhuisde Maxime de potten en pannen naar Comblain-au-Pont. De gemeente is klein. Aan de Pont de Scay komen Ourthe en Amblève samen en men kan er 'les tartines' bewonderen, kalkrotsen met verticale motieven.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee