De grootvader van Harry Schockaert begon in 1915 met de verkoop van kaas, boter en eieren. Sindsdien is het netwerk van kaasleveranciers alleen maar gegroeid.

Harry zet de tradities die grootvader en vader installeerden verder. Hij werkt in dezelfde geest voort en zorgt ervoor dat de zuivelproducten op de beste manier naar voren komen. Hij is lid van de gerenommeerde Franse kaasgilde Le Cercle des Fromagers Affineurs. Via deze organisatie geraakt hij aan bijzondere kazen, die normaal gezien weinig kans krijgen in het commerciële circuit.

Ook de vroegmarkt van het Franse Rungis is voor Harry Schockaert een belangrijke aankoopbron. In de winkel bevinden zich vier rijpingscellen, waarin de kaasmaker zijn producten affineert. De acht meter lange koeltoog met het rijke assortiment gerijpte kazen is het visitekaartje van de zaak.

Kaashandel Schockaert: IJzerenleen 28, 2800 Mechelen. 015 20 25 21. Maandag, woensdag en zondagmiddag gesloten.


De grootvader van Harry Schockaert begon in 1915 met de verkoop van kaas, boter en eieren. Sindsdien is het netwerk van kaasleveranciers alleen maar gegroeid. Harry zet de tradities die grootvader en vader installeerden verder. Hij werkt in dezelfde geest voort en zorgt ervoor dat de zuivelproducten op de beste manier naar voren komen. Hij is lid van de gerenommeerde Franse kaasgilde Le Cercle des Fromagers Affineurs. Via deze organisatie geraakt hij aan bijzondere kazen, die normaal gezien weinig kans krijgen in het commerciële circuit. Ook de vroegmarkt van het Franse Rungis is voor Harry Schockaert een belangrijke aankoopbron. In de winkel bevinden zich vier rijpingscellen, waarin de kaasmaker zijn producten affineert. De acht meter lange koeltoog met het rijke assortiment gerijpte kazen is het visitekaartje van de zaak.