Fan zijn van Harry Potter is zowat de meest dankbare bezigheid lijkt ons. Na een stel nieuwe verhalen en een toneelstuk is er nu ook een Harry Potter café opengegaan. Staakt uw wild geraas, want de horecazaak ligt in Toronto, Canada.

De bar, die eruit ziet als een oude apotheker, heet The Lockhart en het logo is een knipoog naar Harry's Patronus - die je waarschijnlijk ook wel zal beschermen tijdens een nachtje drinken in deze Potterbar. Potions for everyone!

Het is niet duidelijk of er Butterbeer te verkrijgen zal zijn, maar enkele cocktailnamen doen HP-fans vast watertanden: Ludo's Debt, Shacklebolt en Befuddlement Draft.

Fan zijn van Harry Potter is zowat de meest dankbare bezigheid lijkt ons. Na een stel nieuwe verhalen en een toneelstuk is er nu ook een Harry Potter café opengegaan. Staakt uw wild geraas, want de horecazaak ligt in Toronto, Canada. De bar, die eruit ziet als een oude apotheker, heet The Lockhart en het logo is een knipoog naar Harry's Patronus - die je waarschijnlijk ook wel zal beschermen tijdens een nachtje drinken in deze Potterbar. Potions for everyone!Het is niet duidelijk of er Butterbeer te verkrijgen zal zijn, maar enkele cocktailnamen doen HP-fans vast watertanden: Ludo's Debt, Shacklebolt en Befuddlement Draft.