Happy's, een moderne bar met groot restaurant, is commercieel gelegen aan afrit 5 Waver-Noord aan de E411, op vijftien minuten rijden van Brussel. Het idee en de inrichting komen van Benoît Barry, die ook de aangrenzende decoratiewinkel beheert.

Happy's heeft royale afmetingen en bestaat uit één grote, open ruimte. Een monumentale trap en een oranje liftkooi verbinden de bar beneden met het restaurant op de tussenverdieping. Het geheel wordt overkoepeld door een naakt, houten dakgebinte. Organisch gevormde lampen No Fruit van Dark en vrolijk gekleurd meubilair brengen de gepaste sfeer om happy te zijn. Aan de balustrade van de tussenverdieping heb je zicht op de bar en de loungehoek met piano en haardvuur.

Voor ouders die hun kinderen naar school hebben gebracht, begint de dag met een ontbijt. 's Middags zijn de dagschotel en de tweegangenlunch populair. 's Avonds komt er een reep linnen op de tafels, is de ambiance meer cosy en kiest men veelal voor tapas aan de bar of een maaltijd à la carte. De uitgebreide spijskaart gaat van Belgische klassiekers tot sushi en sashimi.

Happy's: Chaussée des Collines 106, 1300 Waver. 010 22 22 40. Gesloten zaterdagmiddag.

Happy's, een moderne bar met groot restaurant, is commercieel gelegen aan afrit 5 Waver-Noord aan de E411, op vijftien minuten rijden van Brussel. Het idee en de inrichting komen van Benoît Barry, die ook de aangrenzende decoratiewinkel beheert. Happy's heeft royale afmetingen en bestaat uit één grote, open ruimte. Een monumentale trap en een oranje liftkooi verbinden de bar beneden met het restaurant op de tussenverdieping. Het geheel wordt overkoepeld door een naakt, houten dakgebinte. Organisch gevormde lampen No Fruit van Dark en vrolijk gekleurd meubilair brengen de gepaste sfeer om happy te zijn. Aan de balustrade van de tussenverdieping heb je zicht op de bar en de loungehoek met piano en haardvuur. Voor ouders die hun kinderen naar school hebben gebracht, begint de dag met een ontbijt. 's Middags zijn de dagschotel en de tweegangenlunch populair. 's Avonds komt er een reep linnen op de tafels, is de ambiance meer cosy en kiest men veelal voor tapas aan de bar of een maaltijd à la carte. De uitgebreide spijskaart gaat van Belgische klassiekers tot sushi en sashimi.