De Espace Culinaire Bulthaup werd oorspronkelijk in de markt gezet als showroom en concept store om de keukenmeubels van de bekende Beierse designer te tonen en uit te proberen. De winkel, aan de rand van een winkelboulevard en schuin tegenover de Caterpillarfabriek, evolueerde tot een hippe ontmoetingsplaats voor lekkerbekken, waar alles gebeurt rond het fornuis.

Philippe Stevens is de chef-kok. Zijn spijskaart is beknopt en afgestemd op wat de markt te bieden heeft. Er is een gastentafel om sociaal te smikkelen en bij mooi weer zijn de tafeltjes op het terras gedekt.

Espace Culinaire Bulthaup : 193, Route Nationale 5, 6041 Gosselies, 071 34 72 00. Maandag tot vrijdag van 12 tot 15 uur en vrijdagavond vanaf 19 uur.

De Espace Culinaire Bulthaup werd oorspronkelijk in de markt gezet als showroom en concept store om de keukenmeubels van de bekende Beierse designer te tonen en uit te proberen. De winkel, aan de rand van een winkelboulevard en schuin tegenover de Caterpillarfabriek, evolueerde tot een hippe ontmoetingsplaats voor lekkerbekken, waar alles gebeurt rond het fornuis. Philippe Stevens is de chef-kok. Zijn spijskaart is beknopt en afgestemd op wat de markt te bieden heeft. Er is een gastentafel om sociaal te smikkelen en bij mooi weer zijn de tafeltjes op het terras gedekt.