Iedereen is vrij om voor een glas kwaliteitswijn, wat antipasti of een bord pasta aan te schuiven in de Enoteca Del Berebene, zo lang er maar plaats is! Het is er niet groot maar wel gezellig en het eten is lekker. Je hebt het gevoel dat je bij vrienden over de vloer komt, waardoor iedereen zichzelf is. Thierry Hecht is baas en animator. Hij is een joviale Fransman met liefde voor de eenvoudige keuken van Zuid-Italië.

Thierry was ooit met een Italiaanse getrouwd en woonde in Hongkong. Hij kwam naar België om zich voor de rest van zijn leven te amuseren. Aanvankelijk kookte hij zelf. Om dichter bij zijn klanten te zijn, nam hij een Italiaanse kok aan, Lamberto Spinelli. Thierry babbelt en vult de glazen! Het repertoire op de spijskaart is beknopt maar alles wat op het bord komt zit vol zuiderse smaken.

Enoteca del Berebene: Madridstraat 6, 8400 Oostende. 059 801984. Zondag, maandag en dinsdagmiddag gesloten.

Iedereen is vrij om voor een glas kwaliteitswijn, wat antipasti of een bord pasta aan te schuiven in de Enoteca Del Berebene, zo lang er maar plaats is! Het is er niet groot maar wel gezellig en het eten is lekker. Je hebt het gevoel dat je bij vrienden over de vloer komt, waardoor iedereen zichzelf is. Thierry Hecht is baas en animator. Hij is een joviale Fransman met liefde voor de eenvoudige keuken van Zuid-Italië. Thierry was ooit met een Italiaanse getrouwd en woonde in Hongkong. Hij kwam naar België om zich voor de rest van zijn leven te amuseren. Aanvankelijk kookte hij zelf. Om dichter bij zijn klanten te zijn, nam hij een Italiaanse kok aan, Lamberto Spinelli. Thierry babbelt en vult de glazen! Het repertoire op de spijskaart is beknopt maar alles wat op het bord komt zit vol zuiderse smaken.