Bij Del Rey bewerkt men al meer dan zestig jaar chocolade. Chocolatier, patissier en roomijsmaker Bernard Proot nam in 1983 het befaamde Antwerpse pralinepaleis over en breidde de werkplaatsen en winkel uit met een degustatiesalon.

Daar worden naast zoetigheden ook hartige bereidingen en salades verkocht. Tegelijk gaf Proot met franchisevestigingen in chocoladegek Japan (Tokio, Nagoya en Fukuoka) aan zijn assortiment internationale uitstraling. Bernard Proot is dus niet alleen een vakman, maar ook een ondernemer die vijfentwintig medewerkers tewerkstelt, waaronder chef-patissier en wereldkampioen chocoladebewerking Gunther Van Essche.

De zaak geniet bekendheid voor haar pralines maar ook voor de fijne patisserie, ijstaarten en uniek chocoladewerk.

Del Rey: Appelmansstraat 5, 2018 Antwerpen. 03 470 28 61. www.delrey.be Zondag gesloten.

Bij Del Rey bewerkt men al meer dan zestig jaar chocolade. Chocolatier, patissier en roomijsmaker Bernard Proot nam in 1983 het befaamde Antwerpse pralinepaleis over en breidde de werkplaatsen en winkel uit met een degustatiesalon. Daar worden naast zoetigheden ook hartige bereidingen en salades verkocht. Tegelijk gaf Proot met franchisevestigingen in chocoladegek Japan (Tokio, Nagoya en Fukuoka) aan zijn assortiment internationale uitstraling. Bernard Proot is dus niet alleen een vakman, maar ook een ondernemer die vijfentwintig medewerkers tewerkstelt, waaronder chef-patissier en wereldkampioen chocoladebewerking Gunther Van Essche. De zaak geniet bekendheid voor haar pralines maar ook voor de fijne patisserie, ijstaarten en uniek chocoladewerk.