Chalet Westhinder of de Cabane staat op een van de mooiste plekjes van de kust. De houten vissershut is te bereiken via het verharde wandelpad vanuit Wenduine richting De Haan. Vanaf deze verlaten plek aan de rand van de duinen lijkt het strand eindeloos. Nadine Dewulf baat deze bijzondere horecazaak, vol historisch materiaal uit de zeevaart en de visserij, al dertig jaar uit.

Met mooi weer kun je hier onbeperkt genieten van de zee, de zon en de strandvogels. Als de honger begint te knagen zijn er onder meer garnaalkroketten. Donderdag is gereserveerd voor de liefhebbers van sprot van de barbecue.

De Cabane/Chalet Westhinder: Westdijk, 8420 Wenduine-De Haan. 050 41 58 55. Elke dag open van mei t/m september. Buiten seizoen in het weekend en/of vakantiedagen bij wandelweer.

Chalet Westhinder of de Cabane staat op een van de mooiste plekjes van de kust. De houten vissershut is te bereiken via het verharde wandelpad vanuit Wenduine richting De Haan. Vanaf deze verlaten plek aan de rand van de duinen lijkt het strand eindeloos. Nadine Dewulf baat deze bijzondere horecazaak, vol historisch materiaal uit de zeevaart en de visserij, al dertig jaar uit. Met mooi weer kun je hier onbeperkt genieten van de zee, de zon en de strandvogels. Als de honger begint te knagen zijn er onder meer garnaalkroketten. Donderdag is gereserveerd voor de liefhebbers van sprot van de barbecue.