De keuken van Stijn Bauwens behoort bij de lekkerste van onze kust. In De Kruidenmolen kookt hij met kennis, gevoel en respect voor de producten. Dat levert hem twee keer per dag een vol restaurant op. Aan zijn tafeltjes nemen ook tal van gereputeerde chefs plaats. Stijn leerde het vak onder meer in De Karmeliet in Brugge bij Geert Van Hecke en in het Brusselse restaurant L'Ecailler du Palais Royal en wel onder het toenmalig keukenbeheer van de illustere Attilio Basso. Daar kreeg hij zin voor traditionele smaakwaarden en ook het recept voor de meesterlijke garnaalkroketten mee.

Naast de spijskaart met perfect uitgevoerde klassiekers (mergpijp, paté, varkenspoot), zijn er de dagelijkse suggesties waarin de chef zijn verbeelding de vrije loop laat. Alles heeft smaak, is harmonieus gekruid en juist geprijsd, ook de wijnen. De informele sfeer en service maken van De Kruidenmolen een aangenaam familierestaurant.

Bistro De Kruidenmolen, Dorpsstraat 1, 8420 Klemskerke-De Haan, 059 23 51 78.Woensdag en donderdag gesloten.

De keuken van Stijn Bauwens behoort bij de lekkerste van onze kust. In De Kruidenmolen kookt hij met kennis, gevoel en respect voor de producten. Dat levert hem twee keer per dag een vol restaurant op. Aan zijn tafeltjes nemen ook tal van gereputeerde chefs plaats. Stijn leerde het vak onder meer in De Karmeliet in Brugge bij Geert Van Hecke en in het Brusselse restaurant L'Ecailler du Palais Royal en wel onder het toenmalig keukenbeheer van de illustere Attilio Basso. Daar kreeg hij zin voor traditionele smaakwaarden en ook het recept voor de meesterlijke garnaalkroketten mee. Naast de spijskaart met perfect uitgevoerde klassiekers (mergpijp, paté, varkenspoot), zijn er de dagelijkse suggesties waarin de chef zijn verbeelding de vrije loop laat. Alles heeft smaak, is harmonieus gekruid en juist geprijsd, ook de wijnen. De informele sfeer en service maken van De Kruidenmolen een aangenaam familierestaurant.