Au Vieux Port werd negen jaar terug in de markt gezet door Jan Bogaerts, die al eerder zijn schouders had gezet onder grootstedelijke projecten als Bitterpeeën, Varkenspoot, Café Welkom en Borse. Ook de druk bezochte Bar du Port, die zich om de hoek, aan het water van het Willemsdok bevindt, is een idee van Bogaerts.

Au Vieux Port situeert zich bij de duurdere Antwerpse eethuizen, maar het comfort van de houten caféstoelen is dat van een bistro. Klanten waarderen de nostalgische inrichting, de Antwerpse sfeer, de attente bediening en de vakkundig bereide traditionele gerechten, zoals eersteklas kaaskroketten, paling in het groen, een sappig stuk vlees dat op de Vapogrill wordt bereid, of een moot tarbot met een perfecte mousselinesaus.

Au Vieux Port: Napelsstraat 130, 2000 Antwerpen. 03 290 77 11. Er zijn geen menu's. Zaterdag en zondag gesloten.

Au Vieux Port werd negen jaar terug in de markt gezet door Jan Bogaerts, die al eerder zijn schouders had gezet onder grootstedelijke projecten als Bitterpeeën, Varkenspoot, Café Welkom en Borse. Ook de druk bezochte Bar du Port, die zich om de hoek, aan het water van het Willemsdok bevindt, is een idee van Bogaerts. Au Vieux Port situeert zich bij de duurdere Antwerpse eethuizen, maar het comfort van de houten caféstoelen is dat van een bistro. Klanten waarderen de nostalgische inrichting, de Antwerpse sfeer, de attente bediening en de vakkundig bereide traditionele gerechten, zoals eersteklas kaaskroketten, paling in het groen, een sappig stuk vlees dat op de Vapogrill wordt bereid, of een moot tarbot met een perfecte mousselinesaus.