Het Gentse restaurant Volta verhuist van 13 augustus tot en met 3 september voor drie weken de keuken en de stoelen naar buiten.

In Zomergem, op 15 km van Gent, te midden van enkele hectaren maïsveld, zal chef Davy De Pourcq zijn repertoire in diverse menu's serveren. Om dat mogelijk te maken werd in Pakistan een sfeervolle en ruime bedoeïentent ontworpen.

De gasten mogen aanschuiven aan een lange kloostertafel van 38 meter. Een lounge uitgewerkt met transpaletten en tientallen balen stro verhoogt de landelijke sfeer. 's Avonds is er keuze tussen een menu met vijf of zes gerechten (65 of 74 euro). Op zondagmiddag is er een barbecue met aperitief, spijs en dranken (65 euro). Een heel leuk project.(PvD/DB)

Adres: Bauwerwaan (maïsveld tegenover nr. 60 ), 9930 Zomergem. Zondagavond gesloten. Reserveren via www.voltagent.be

Het Gentse restaurant Volta verhuist van 13 augustus tot en met 3 september voor drie weken de keuken en de stoelen naar buiten. In Zomergem, op 15 km van Gent, te midden van enkele hectaren maïsveld, zal chef Davy De Pourcq zijn repertoire in diverse menu's serveren. Om dat mogelijk te maken werd in Pakistan een sfeervolle en ruime bedoeïentent ontworpen. De gasten mogen aanschuiven aan een lange kloostertafel van 38 meter. Een lounge uitgewerkt met transpaletten en tientallen balen stro verhoogt de landelijke sfeer. 's Avonds is er keuze tussen een menu met vijf of zes gerechten (65 of 74 euro). Op zondagmiddag is er een barbecue met aperitief, spijs en dranken (65 euro). Een heel leuk project.(PvD/DB) Adres: Bauwerwaan (maïsveld tegenover nr. 60 ), 9930 Zomergem. Zondagavond gesloten. Reserveren via www.voltagent.be