De Delta Gids 2014 heeft chef Koen Somers van "De Kristallijn" in Genk en Olivier Tucki van "Manoir des Lébioles" in Spa (Luik) beloond met een Gouden Delta. In de culinaire gids met 2.000 adressen staan 200 nieuwe zaken en veertien adressen met vier koksmutsen.

"Brasserie 135" in Terhulpen en "Sans Cravate" in Brugge kregen een Zilveren Delta. De Delta Gids bekroonde ten slotte "Restaurant Ugo" in Haine-Saint-Pierre (Henegouwen) en "Maison D" in Ronse met een Bronzen Delta. "Wij zijn trots dat onze concurrenten (Gault&Millau en Michelin) de laatste weken restaurants zoals 'Bon Bon', 'La Ville Lorraine' of 'WY' hebben genomineerd, die voordien al door ons met een Delta bekroond zijn", zegt Stephane Desmet, voorzitter van de Delta Gidsen.

De Delta Gids is vanaf maandag 2 december beschikbaar. (DB)

De Delta Gids 2014 heeft chef Koen Somers van "De Kristallijn" in Genk en Olivier Tucki van "Manoir des Lébioles" in Spa (Luik) beloond met een Gouden Delta. In de culinaire gids met 2.000 adressen staan 200 nieuwe zaken en veertien adressen met vier koksmutsen."Brasserie 135" in Terhulpen en "Sans Cravate" in Brugge kregen een Zilveren Delta. De Delta Gids bekroonde ten slotte "Restaurant Ugo" in Haine-Saint-Pierre (Henegouwen) en "Maison D" in Ronse met een Bronzen Delta. "Wij zijn trots dat onze concurrenten (Gault&Millau en Michelin) de laatste weken restaurants zoals 'Bon Bon', 'La Ville Lorraine' of 'WY' hebben genomineerd, die voordien al door ons met een Delta bekroond zijn", zegt Stephane Desmet, voorzitter van de Delta Gidsen. De Delta Gids is vanaf maandag 2 december beschikbaar. (DB)