Restaurant Alaise sluit de deuren

Alaise in ‘s-Gravenwezel sluit op 30 oktober definitief de deuren. Chef-kok en voormalig ‘Mijn Restaurant’-winnares Amber De Wispeleir zit er fysiek onderdoor.

Restaurant Alaise sluit op 30 oktober definitief de deuren. Amber De Wispeleir die onlangs brak met Elodie Coenen, haar toenmalige partner, zit er fysiek onderdoor.

Amber De Wispeleir, winnares van editie 2011 van VTM-programma “Mijn Restaurant” geeft er de brui aan. Twee jaar geleden opende De Wispeleir Alaise samen met haar vriendin Elodie Coenen in ‘s-Gravenwezel. De zaak bleek uit te groeien tot een succes, maar de relatie tussen de twee viel in duigen. De Wispeleir bleef alleen achter en kreeg teveel hooi op haar vork. Haar goesting is er nog wel, maar fysiek zit ze eronder door.

‘Ik voel aan mijn lichaam dat het genoeg is geweest’, vertelt de chef-kok aan Het Laatste Nieuws. ‘De bvba gaat over in andere handen. Er komen nieuwe uitbaters, die onder een andere naam iets gaan starten.’

Op 30 oktober sluit Alaise voorgoed de deuren. Je kan er tot dan terecht voor een ‘afscheidsmenu’ van drie tot zeven gangen. (JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content