Relax in de keuken

De Australische Bill Granger groepeert gevarieerde, rechttoe rechtaan recepten ontspannen kookliefhebbers.

De Australische Bill Granger is een autodidact in de keuken en wist het toch ver te schoppen. Hij staat aan het hoofd van een reeks restaurants die de naam Bills dragen, zijn kookboeken, waaronder Relax en Man in de keuken waren internationale bestsellers en zijn tv-serie Bills food werd in 27 landen uitgezonden.

In zijn mooi uitgevoerde nieuwe boek ‘Wat gaan we eten? Verrukkelijke ideeën voor aan de familietafel’ groepeert hij gevarieerde, rechttoe rechtaan recepten. Het zijn relatief eenvoudige en gezonde bereidingen. Het boek is een aanrader voor mensen die graag ontspannen manier koken en is ook geschikt voor beginners in de keuken.

De recepten zijn ingedeeld in hoofdstukken als: vroeg uit de veren, een goed begin van de middag, verwenvieruurtje, simpele kost, de snelle avondhap en eten voor weinig geld.

Wat gaan we eten? uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, 29,95 euro, isbn 978-90-8931-076-7.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content