De 'Tram Experience' is de next big thing van Electrolux. Na het succes van The Cube, het spectaculaire popup restaurant op de triomfboog van het Brusselse Jubelpark, stapt de electroketen mee in een nieuw uniek project: een trendy tramrestaurant dat topgerechten van sterrenchefs serveert terwijl het de hoofdstad doorkruist.

In een eigentijds mobiel decor kunnen gasten voor 75 euro proeven van de grootste klassiekers uit de Belgische keuken, telkens met een persoonlijke touch van de chefs. Een unieke ervaring voor foodies die topgastronomie willen combineren met sightseeing in Brussel.

De eerste rit van de 'Tram Experience' is voorzien voor februari 2012. Het hele project kadert in het Brussels jaar van de Gastronomie, ofte Brusselicious. VisitBrussels en MIVB zijn mede-initiatiefnemers. (DB)

Volg Knack Weekend Culinair via Facebook.

De 'Tram Experience' is de next big thing van Electrolux. Na het succes van The Cube, het spectaculaire popup restaurant op de triomfboog van het Brusselse Jubelpark, stapt de electroketen mee in een nieuw uniek project: een trendy tramrestaurant dat topgerechten van sterrenchefs serveert terwijl het de hoofdstad doorkruist. In een eigentijds mobiel decor kunnen gasten voor 75 euro proeven van de grootste klassiekers uit de Belgische keuken, telkens met een persoonlijke touch van de chefs. Een unieke ervaring voor foodies die topgastronomie willen combineren met sightseeing in Brussel. De eerste rit van de 'Tram Experience' is voorzien voor februari 2012. Het hele project kadert in het Brussels jaar van de Gastronomie, ofte Brusselicious. VisitBrussels en MIVB zijn mede-initiatiefnemers. (DB)