Op 9 maart begon Jörd Kaffee aan haar verhaal in Antwerpen. De oorspronkelijke Jörd Catering verhuisde naar Merksem, zodat er in Antwerpen plaats vrij kwam voor de zero waste bar. Daar krijgen ongebruikte producten van Jörd Catering een nieuwe bestemming. Bovendien worden alle producten van Merksem naar Antwerpen vervoerd met een elektrische bakfiets. Op die manier probeert Jörd Kaffee zo ecologisch mogelijk te werken en onze afvalberg te verkleinen.

Elke week ziet het menu er hetzelfde uit, maar krijgt het een andere invulling: vijf pure gerechten, aangevuld met vier desserts. Naargelang de overschotten bij Jörd Catering, krijg je dus andere smaken op je bord. Ben je vegetariër, veganist of vleeseter? De keuken past zich aan aan jouw wensen.

Als je nieuwsgierig bent naar het concept, kan je donderdag 2 mei een bezoek brengen tijdens de Vegan Thursday. Zelfgemaakte veganistische salades zullen tussen 12u en 14u te verkrijgen zijn aan studentenprijzen.

JÖRD KAFFEE

Schoytestraat 2, 2000 Antwerpen Openingsuren: woensdag: 12u - 17u, donderdag en vrijdag: 10u-17u, zaterdag: 10u-19u

Jordcatering.be

Op 9 maart begon Jörd Kaffee aan haar verhaal in Antwerpen. De oorspronkelijke Jörd Catering verhuisde naar Merksem, zodat er in Antwerpen plaats vrij kwam voor de zero waste bar. Daar krijgen ongebruikte producten van Jörd Catering een nieuwe bestemming. Bovendien worden alle producten van Merksem naar Antwerpen vervoerd met een elektrische bakfiets. Op die manier probeert Jörd Kaffee zo ecologisch mogelijk te werken en onze afvalberg te verkleinen. Elke week ziet het menu er hetzelfde uit, maar krijgt het een andere invulling: vijf pure gerechten, aangevuld met vier desserts. Naargelang de overschotten bij Jörd Catering, krijg je dus andere smaken op je bord. Ben je vegetariër, veganist of vleeseter? De keuken past zich aan aan jouw wensen.Als je nieuwsgierig bent naar het concept, kan je donderdag 2 mei een bezoek brengen tijdens de Vegan Thursday. Zelfgemaakte veganistische salades zullen tussen 12u en 14u te verkrijgen zijn aan studentenprijzen.