500 g zwarte penne

500 g sojabonen

200 g erwten

2 sjalotten

olijfolie

1 bosje munt

uienzout

peper van de molen

Bereidingswijze:

Kook de penne beetgaar in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Blancheer de sojabonen en erwten in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Laat de penne en groenten goed uitlekken. Snipper de sjalotten en fruit glazig in olijfolie. Voeg toe aan de pasta en groenten. Hak de munt fijn. Schep alle ingrediënten onder elkaar en bind met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en een snuifje uienzout.

500 g zwarte penne500 g sojabonen200 g erwten2 sjalottenolijfolie1 bosje muntuienzoutpeper van de molenBereidingswijze:Kook de penne beetgaar in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Blancheer de sojabonen en erwten in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Laat de penne en groenten goed uitlekken. Snipper de sjalotten en fruit glazig in olijfolie. Voeg toe aan de pasta en groenten. Hak de munt fijn. Schep alle ingrediënten onder elkaar en bind met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en een snuifje uienzout.