Zwarte diamantschilfers als verrassing

Nodig voor vier:

Nodig voor vier:

20 plakjes zwarte truffel

20 g gehakte zwarte truffel

20 blaadjes raviolideeg

1 eigeel

200 g champignons (grote Parijse bij voorkeur)

200 g shii-take paddestoelen

1/2 l gevogeltefond (bouillon)

1/2 l room

Hak de champignons en shii-take in kleine stukjes en bak deze in boter. Het champignongehakt lauw laten worden en de gehakte truffels toevoegen. Kruiden met peper en zout. Het eigeel loskloppen. Het deeg met behulp van een keukenkwastje met eigeel insmeren. Leg in het midden van ieder velletje een plakje truffel. Dek het plakje truffel af met een half koffielepeltje paddestoelenmengeling. De deegvelletjes als beursjes sluiten, in de handpalm samenpersen zodat de lucht ontsnapt en de kanten samendrukken. De gevogeltebouillon tot de helft van het volume inkoken. De ravioli gedurende 3 minuten in kokend water houden, laten uitlekken en in diepe borden leggen. De room al slaande met een klopper bij de saus gieten. De saus kruiden en over de ravioli gieten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content