Voor 4 personen:
1 fijngesnipperde ui
100 g Ganda Ham, in dobbelsteentjes gesneden
1 brik Heinz Tomato Frito
1 blik (400 cl) Bonduelle Maïs Mexicana, uitgelekt
1 bokaal (58 cl) Bonduelle Haricots Verts Extra Fijn Gerangschikt, uitgelekt
150 g gebakken aardappelblokjes
100 g chorizo worst in dunne plakjes
4 eieren
olijfolie
zout en peper
Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de ui zachtjes in de olie. Bak de stukjes ham even mee, giet dan de tomatensaus erbij en laat het vocht wat verdampen.Voeg de groentemengeling, de aardappelen en de sperzieboontjes toe. Schep de chorizo door de saus, kruid met peper en een klein beetje zout. Laat alles even doorwarmen. Schep het mengsel in 4 vuurvaste schaaltjes. Breek een ei boven elk schaaltje en zet in de oven tot de eieren gestold zijn.
Tip: Dit is ook een ideaal recept om restjes van groenten en vlees te verwerken.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier