Ingrediënten

  • 3 bosjes radijs
    1 el fijngesneden peterselie
    1 el versnipperde bieslook
    1 el gehakte kervel
    1/2 tl fijngesneden dragonblaadjes
    6 el ricotta
    1 tl citroensap
    enkele druppels worcestersaus

Haal het groen van de radijzen. Was de radijzen en snij in plakjes. Meng de ricotta met de tuinkruiden en breng op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout. Meng alles al kloppend en voeg de radijzen toe.

Zet de sla een half uurtje in de koelkast en dien op.

Tip: Spoel radijzen kort onder water. Laat ze niet lang in water staan want dan verliezen de knolletjes kraak en smaak.

Haal het groen van de radijzen. Was de radijzen en snij in plakjes. Meng de ricotta met de tuinkruiden en breng op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout. Meng alles al kloppend en voeg de radijzen toe. Zet de sla een half uurtje in de koelkast en dien op. Tip: Spoel radijzen kort onder water. Laat ze niet lang in water staan want dan verliezen de knolletjes kraak en smaak.