Zoete pizza met frambozen, aalbessen en mozzarella

  • Moeilijkheid

Zoete pizza met frambozen, aalbessen en mozzarella
© © Sucré Salé

1 rol pizzadeeg of kruimeldeeg

50 g poedersuiker

1 dl frambozencoulis

1 doosje bosaardbeien

1 doosje frambozen

1 doosje aalbessen

1 bol mozzarella

enkele muntblaadjes

bloemenhoning of ahornsiroop, voor de afwerking

Verwarm de oven voor op 210°C. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik het deeg in met een vork en bestrooi met de helft van de poedersuiker. Zet 15 à 20 min. in de oven. Haal het deeg nadien uit de oven en bestrijk met de frambozencoulis. Schik er het rood fruit op.

Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Verdeel over het fruit en bestrooi met de rest van de poedersuiker. Zet even onder de grill tot de kaas smelt.

Werk af met muntblaadjes en honing of ahornsiroop.

30 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content