1 rol pizzadeeg of kruimeldeeg
50 g poedersuiker
1 dl frambozencoulis
1 doosje bosaardbeien
1 doosje frambozen
1 doosje aalbessen
1 bol mozzarella
enkele muntblaadjes
bloemenhoning of ahornsiroop, voor de afwerking
Verwarm de oven voor op 210°C. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik het deeg in met een vork en bestrooi met de helft van de poedersuiker. Zet 15 à 20 min. in de oven. Haal het deeg nadien uit de oven en bestrijk met de frambozencoulis. Schik er het rood fruit op.
Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Verdeel over het fruit en bestrooi met de rest van de poedersuiker. Zet even onder de grill tot de kaas smelt.
Werk af met muntblaadjes en honing of ahornsiroop.
30 minuten
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier