Zo maak je brood van roomijs

© Cosmopolitan
  • Moeilijkheid

Een belachelijk gemakkelijk recept dat een perfect gerecht (roomijs) omtovert in een nog perfecter gerecht (roomijsbrood): het bestaat!

Te koud voor ijsjes maar snak je nog steeds naar je favoriete snack? Vreest niet, want Cosmopolitan heeft het ultieme winterse recept voor roomijsfans. De ijstaart kende je al, maar hieronder kom je te weten hoe je ijs-brood tot stand laat komen. Dat lees je goed: brood met jouw favoriete ijssmaak, zij het vanille, pistache of -om eens lekker meta te doen- half baked.

Kers op de taart, nuja, het brood: dit recept is zodanig gemakkelijk dat je het zelfs met één oog op je televisiescherm/chatgesprek/instagramfeed gericht kan prepareren.

Benodigdheden:

  • Je lievelingsroomijs
  • Zelfrijzende bakbloem

Mix alles samen en schuif het voor 45 minuten in de oven. Dat is het. Klaar. De échte ambitieuze koks kunnen het brood nog opfleuren door enkele populaire toppings toe te voegen, zoals bresiliennenootjes, discobolletjes of chocoladeschilfers, maar dit recept is zo sterk dat het ook zonder al die opfleuring kan. Je moet het proberen om het te geloven.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content