Zeewolffilet met Corsicaanse Erbosu-kaas

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

4 zeewolffilets van 300 à 300 gram

1 Erbosu-kaas

Garnering: Tomatencoulis met basilicum

1 kg tomaten

1 teentje knoflook

1 ui

5 cl witte wijn

1 soeplepel tomatenconcentraat

2 blaadjes basilicum

suiker

peper

Maak de vis schoon en fileer hem. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de ui en look heel fijn en bak ze goudbruin in een beetje olijfolie. Voeg hierbij de tomaten en de met een beetje water aangelengde tomatenpuree. Voeg de witte wijn toe en laat op een zacht vuurtje koken. Voeg indien nodig wat water toe zodat de coulis niet ‘aanbakt’.

Bereiding van de vulling

Verbrokkel de Erbosu-kaas met een vork en voeg peper toe naar smaak.

Bereiding van de zeewolffilet

Bak de filets in een pan goudbruin aan zonder ze te fel door te bakken, laat ze even afkoelen. Bedek de filets met de verbrokkelde Erbosu-kaas met behulp van een spatel of een vork. Leg de filets in de oven (220°C) tot de kaas een goudbruin korstje heeft. Dien onmiddellijk op en versier met tomatencoulis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content