Voor 4 personen:
4 zeewolffilets van ongeveer 300 g/stuk
farce (zie beneden)
4 sneden Oud Bruggekaas en 4 sneden gandaham
Voor de farce:
800 g roodbaarsfilet of victoriabaars
8 eiwitten
4 dl room
De filets ontdoen van de graten door een insnijding te maken aan de bovenkant van de filets. De filet openleggen en een dunne laag van de farce aanbrengen. Dan in lagen de kaas en de ham leggen, een andere filet erop leggen en deze vormen tot een rollade, met buikvlies omwikkelen en opbinden.
Bakken op de BBQ op +/- 150°C à 200°C gedurende 30 à 40 min. De vissen met een lang scherp mes in sneden van minimum 1,5 cm snijden (kleinere stukken vallen gemakkelijk uit elkaar). Serveren met garnituur naar keuze.
Voor de farce:
De roodbaarsfilet of victoriabaars mixen of cutteren. Nadien 6 à 8 eiwitten toevoegen, peper en zout toevoegen en terug opkloppen met de room.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier