Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 sjalotten
  • 2 tomaten
  • 200 g zeekraal
  • sap van 1/2 limoen
  • 30 g boter
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • witte peper van de molen

Hak de sjalotten fijn. Pel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in blokjes. Stoof de sjalotten in de helft van de boter. Voeg de zeekraal toe en verwarm kort. Haal van vuur. Voeg limoensap en tomaat toe. Roer even om.

Bak de coquilles kort op hoog vuur in boter. Kruid met peper. Dresseer ze op het bord met de groenten eromheen.

Hak de sjalotten fijn. Pel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in blokjes. Stoof de sjalotten in de helft van de boter. Voeg de zeekraal toe en verwarm kort. Haal van vuur. Voeg limoensap en tomaat toe. Roer even om. Bak de coquilles kort op hoog vuur in boter. Kruid met peper. Dresseer ze op het bord met de groenten eromheen.