Ingrediënten

Voor 4 :

  • 250 g boter
  • 200 g suiker
  • 250 g bloem
  • 5 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • poedersuiker
  • gesmolten boter
  • sap van 1 citroen

Roer de boter met drie vierde van de suiker tot een gladde massa. Voeg de bloem toe, meng tot een homogeen deeg. Klop de eieren met de resterende suiker en de vanillesuiker los, spatel onder het deeg. Verdeel in hoopjes en bak er wafels van. Bestrooi met poedersuiker en overgiet met gesmolten boter en citroensap.

Roer de boter met drie vierde van de suiker tot een gladde massa. Voeg de bloem toe, meng tot een homogeen deeg. Klop de eieren met de resterende suiker en de vanillesuiker los, spatel onder het deeg. Verdeel in hoopjes en bak er wafels van. Bestrooi met poedersuiker en overgiet met gesmolten boter en citroensap.