Zalmschotel met tomatensaus

  • Moeilijkheid

4 moten zalmfilet (elk van ± 200 g)

2 el citroensap

1 bokaal Heinz Pasta Sauce Traditional

1 el Worcestersaus

Anco Spaghetti Express (250 g)

peper en zout

1 blik (800 g) of bokaal (530 g) Bonduelle Sperzieboontjes Extra Fijn Gerangschikt

1 kg mosselen

2,5 dl droge witte wijn Extra Fins Rangés Bonduelle

50 cl room

boter

verse fijngesnipperde basilicum

2 cl Pernod (of een andere anijsdrank)

75 g in plakjes gesneden mozzarella

Marineer de vis een tiental minuten in het citroensap en de Worcestersaus. Vet een magnetronschaal in met boter. Verdeel de vis in stukken. Leg laag om laag vis en tomatensaus in de ovenschaal en kruid elke vislaag met peper en zout. Meng 1/2 dl witte wijn met de slagroom en de Pernod en giet over het recept. Leg er de plakjes mozzarella op. Laat het gerecht afgedekt garen gedurende ± 10 min. op volle kracht. Stoom ondertussen de mosselen op het vuur open in de rest van de witte wijn. Bestrooi het gerecht vóór het opdienen met de basilicum en leg er de mosselen op. Serveer met spaghetti en de sperzieboontjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content