Voor 4 personen:
560 g gefileerde verse zalm zonder graten
4 grote tomaten
1 gehakte sjalot
8 dl olijfolie
2 eetlepels fijngesnipperde bieslook
balsamico-azijn
4 groene kiwi’s
2 sinaasappels
4 porties Bosto Ready Rice Long Grain
zout en zwarte peper
enkele takjes dille
Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Ontpit de tomaten en versnijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Maak een vinaigrette met de sjalot, de tomatenblokjes, de versnipperde bieslook, de olijfolie en de balsamico-azijn. Schil de kiwi’s, en schep er bolletjes uit. Schil de sinaasappels en maak de partjes vliesvrij. Bak de zalm kort aan in een antikleefpan en zet hem vervolgens nog 5 minuten in de oven. Zet de rijstporties een minuut in de microgolf. Leg de zalm in het midden van het bord en omring hem met partjes sinaasappel en bolletjes kiwi en schik er het rijsttimbaaltje naast. Overgiet de vis met de dressing en versier met dilletakjes.
Tip: Dit gerecht wordt nog zonniger met Bonduelle Crispy Maïskorrels erbij.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier