Zalm met spinazie en pils
10-06-2011, 13:18
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:19
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
1 fijngehakte ui
1 fijngehakte teen knoflook
boter
2 dl gevogeltebouillon
2 dl visfumet
2 dl pilsbier
1 el balsamicoazijn
2 dl room
olijfolie
200 g ijskoude boter
800 g zalmfilet met vel
500 g jonge spinazie
bieslook, kervel
Fruit de ui en look in boter. Voeg bouillon, fumet, bier en azijn toe, laat tot de helft inkoken. Voeg room toe, laat inkoken. Monteer met boter, kruid met peper en zout. Bak de vis in olie, kruid met peper en zout. Blancheer de spinazie, laat uitlekken. Schik de spinazie op de borden, daarop zalm, ernaast saus. Werk af met bieslook en kervel.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier